Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

RIVER SUPER LEAGUE 8X8 O PONTOS FC ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ

 










PONTOS FC-GEOTRYPANA  3-1 (1-1)

Αποφασισμένοι να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους τα "τρυπάνια" μπήκαν στο παιχνίδι αποφασιστικά και στο 11 λεπτό άνοιξαν το σκορ, ελέγχοντας τον αγώνα . Οι περσινοί πρωταθλητές είχαν πολύ καλή κάλυψη και τρέξιμο μπλοκάροντας τα ατού των "πόντιων"

Στις καθυστερήσεις όμως του ημιχρόνου, ο Ανέστης Μανασίδης με ένα ξερό άπιαστο σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή θα ξεκλειδώσει την ομάδα του και θα σαλπίσει την αντεπίθεση . Πράγματι η επανάληψη βρήκε τον PONTO με φανερά ανεβασμένη ψυχολογία και τον συνήθη ύποπτο Κωνσταντινίδη να την μεταφράζει σε γκολ. Με δυο δικά του γκολ, στο 28' και 31' ο αρχηγός επιβεβαίωσε την συμμετοχή της ομάδας του στον τελικό απέναντι στην RIVIERA

PREGAME  PONTOS FC-RIVIERA 

Μέσα από χίλια κύματα πέρασαν και οι δυο ομάδες μέχρι να φτάσουν στον τελικό τους προορισμό που δεν είναι άλλος από τον μεγάλο τελικό της RIVER SUPER LEAGUE 8X8 WINTER 2021. 

Με φόντο βέβαια το εντυπωσιακό έπαθλο των 2.000 € μετρητών που μόνο το River camp μπορεί να ανακοινώνει για ένα τετράμηνο τουρνουά. Και μάλιστα να πραγματοποιεί με ακέραιη την διάθεση για μπάλα χωρίς παρατράγουδα και δίκαιη αντιμετώπιση όλων των ομάδων. 

Και οι δυο ομάδες έφτασαν δικαιολογημένα στην κορυφή της λίγκας με εξαιρετικό ρόστερ και ομοιογένεια στις τάξεις τους. Στον ένα αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η RIVIERA νίκησε 3-1 για την ιστορία . Στον τελικό όλα ξεκινάνε από το 0 και το τρόπαιο θα κερδίσει η ομάδα που θα σταθεί καλύτερα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

PONTOS FC-RIVIERA λοιπόν σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα με ζωντανή κάλυψη από NF STUDIO σε μια λαμπερή βραδιά



Δεν υπάρχουν σχόλια: