Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

RIVER SUPER LEAGUES 8X8 & 6X6 SUMMER 2022

 






Είτε έχεις ομαδάρα που κατεβαίνει για την κούπα ,είτε έχεις ομαδάρα που απλά χαίρεται το παιχνίδι έχεις τώρα όλα όσα θα ήθελες σε ένα τουρνουά!

Για πρώτη φορά συμμετέχεις σε τουρνουά 4 μηνών και διεκδικείς 4.000 € μετρητά!!! 

Εγγυημένα 2.000 € μετρητά στον πρωταθλητή του 8Χ8 και 2.000 € μετρητά στον πρωταθλητή του 6Χ6 στην πρώτη κατηγορία (RIVER SUPER LEAGUE 8X8 & 6X6)

500 € δωροεπιταγή για αθλητική ένδυση της ιταλικής GIVOVA στην δεύτερη κατηγορία με τις ομάδες χομπίστες.(RIVER LEAGUES 8X8 & 6X6) 

Συναρπαστικό πρωτάθλημα λίγων αγωνιστικών με έντονη δράση και γρήγορη μετάβαση στα play off. Οι παίκτες σου θα είναι πάντα εκεί αφού μπορούν να οργανωθούν καλύτερα για ένα τόσο σύντομο τουρνουά, χωρίς μεταβολές στις άλλες δραστηριότητες τους. Ημερήσιοι όμιλοι για ευκολία στον προγραμματισμό της ομάδας σου. Όμιλοι δυο βαθμίδων δυναμικότητας ώστε να παίζεις πάντα  με ισάξιους αντιπάλους. 16 ομάδες σε κάθε διοργάνωση (6χ6 και 8χ8).  Ζωντανή μετάδοση αγώνων και δημοσιογραφική κάλυψη κάθε αγωνιστικής.

Εχέγγυο της άψογης οργάνωσης και της  διεξαγωγής των αγώνων, οι διοργανωτές των RIVER CUP (το θρυλικό καλοκαιρινό τουρνουά που διεξάγεται με επιτυχία εδώ και 16 χρόνια), η συνεργασία με τους καλύτερους διαιτητές στο μίνι φούτμπολ, οι αυστηροί κανονισμοί .

Αθλητικές εγκαταστάσεις με νέους τάπητες FIFA 5 αστέρων και τον απόλυτο φωτισμό musco , σε καταπράσινο περιβάλλον και τοποθεσία προσβάσιμη εύκολα από όλη την Αττική.

26 Μάρτη η κλήρωση των ομίλων και  28 του ίδιου μήνα η πρώτη αγωνιστική! Κλείσε τώρα εισιτήριο στο τουρνουά που σπάει τα συνηθισμένα! Γίνε πρωταθλητής και διασκέδασε με την ψυχή σου.

RIVER SUPER LEAGUES S22 (SUMMER 22) 

Με κάθε νέα εγγραφή ομάδας, δώρο οι εμφανίσεις  από την ιταλική GIVOVA

Δεν υπάρχουν σχόλια: