Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

GREEK FREAKS ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

 










GREEK FREAKS -GIVONES   4-2 (3-0)

Την μεγάλη ανατροπή πέτυχαν τα "φρικιά" στον επαναληπτικό ημιτελικό απέναντι στους "γίβονες" με μια νίκη που οδήγησε την ομάδα του Μάνου Σεβαστάκη στον τελικό. 

Σε μεγάλη μέρα όλα τα στελέχη της αρμάδας των νικητών ήταν παντού και πίεζαν σε όλο τον χώρο βραχυκυκλώνοντας την κυκλοφορία της μπάλας στους γίβονες. Ο Αυλωνίτης άνοιξε το σκορ στο 13' ενώ στην συνέχεια ο Νίκος Σπάρταλης με δυο προσωπικά τέρματα (15΄, 23΄) έδειξε την μεγάλη κλάση του διαμορφώνοντας ένα ισχυρό προβάδισμα 3-0 στο ημίχρονο!

Η ομάδα του Νίκου Δημητρού αντέδρασε στην επανάληψη με γκολ δικό του και του Πάγκα στα δυο πρώτα λεπτά ,αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Μπαλής θα γράψει το 4-2 κλειδώνοντας το παιχνίδι, με τις δυο ομάδες να κρατούν δυνάμεις για την παράταση . Εκεί όπου ο Θεόφιλος Μπαλής θα φέρει τον ξαφνικό θάνατο στο ένα λεπτό πριν τα πέναλτι .

Έξαλλοι πανηγυρισμοί από όλα τα παιδιά των GREEK FREAKS που ανέτρεψαν τα προγνωστικά και έφτασαν στον τελικό της River league !










KALTURA-ASAP XOLA  7-1  (4-0)

Καταπληκτική εμφάνιση από την ομάδα του Φρειδερίκου Γιαννόπουλου που καθάρισε γρήγορα και περιμένει τον επαναληπτικό για την πρόκριση. Βλησσίδης με τρία γκολ, Κυριακίδης με δυο, Κοντόσταυλος και Καζάκος έκλεισαν το φύλο αγώνα για τους νικητές. Το γκολ της τιμής για τους απογοητευτικούς ASAP ο Μπίλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: