Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

KALTURA ΚΑΙ SPHARTALLIMI ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ RIVER SUPER LEAGUE 6X6

 






KALTURA-ASAP XOLA 5-2  (1-0)

Για ένα ημίχρονο όσο δεν μετέφραζε σε γκολ την υπεροχή της η KALTURA κρατούσε την υπόθεση ανοικτή. Με δυο απανωτά γκολ όμως ο Κυριακίδης στο 33' και 34' της επανάληψης έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του. Νευρικό το πρώτο μέρος λόγω και της κρισιμότητας του αγώνα. Ανοίχθηκαν οι ομάδες μετά το 3-1 και παίχτηκε καλύτερο ποδόσφαιρο. Δίκαιη πρόκριση για τους κίτρινους που ήταν καλύτεροι και στους δυο ημιτελικούς. Με ψηλά το κεφάλι τερμάτισε την πορεία της η ASAP

KALTURA 

ΒΑΝΓΚΕΡ Β.(G), ΚΑΖΑΚΟΣ, ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΝΓΚΕΡ ΟΘ., ΚΟΝΤΟΣΤΑΥΛΟΣ(3',48'), ΒΛΗΣΣΙΔΗΣ(43'), ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ (C), ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ (33', 34')

ASAP XOLA

ΠΡΑΣΣΟΣ (G), TSENGKA (C), ΚΑΤΕΒΑΤΗΣ, ΜΠΙΛΗΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ (49'), ΡΗΓΑΚΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ(47')








SHPARTALLIMI-REAL KARAVOLID 2-0 (1-0)

Με το γρήγορο γκολ του Σκεντάι στο 8' ξεκίνησε ο αγώνας που έβαλε σε θέση οδηγού τους μωβ. Η Ρεάλ ισορρόπησε τον αγώνα στην συνέχεια επιλέγοντας αμυντική διάταξη ψάχνοντας την καλή αντεπίθεση. Η SHPARTA δεν αιφνιδιάστηκε κρατώντας κι εκείνη με την σειρά της κλειστά τα καρέ της. Έτσι κύλησε το παιχνίδι και στην επανάληψη με τον Σκεντάι να γράφει και τον επίλογο του παιχνιδιού στην εκπνοή του αγώνα . Στον αργό ρυθμό του παιχνιδιού ωφελήθηκε η SHPARTALLIMI  με δεδομένο ότι η νεότερη REAL θα μπορούσε να πιέσει και να τρέξει παραπάνω.

SHPARTALLIMI

ΜΑΥΡΙΔΗΣ (G), KOΡΚΟΥΤΙ (C), ΜΟΥΤΣΙ, ΜΠΕΓΚΙΑΙ, ΤΙΤΑΣ, ΣΚΙΝΤΑΙ(8',51'),ΜΑΣΟΥΠΑΙ

REAL KARAVOLID

ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ (G), ΜΟΥΡΙΚΑΣ, ΒΕΡΡΟΣ Δ., ΒΕΡΡΟΣ Κ., ΣΑΡΑΝΤΟΣ, ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ, ΠΟΛΥΖΟΣ

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: