Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΤΗΣ RIVER SUPER LEAGUE 6X6

 



Δυο μεγάλα ντέρμπι με μια ομοιότητα. Δυο εύκολες νίκες για KALTURA και SHPARTALLIMI στον πρώτο ημιτελικό,που χρειάζονται άλλη μια για να κάνουν το 2-0 στις νίκες και να πάνε τελικό. Δεν μετράει η διαφορά τερμάτων οπότε σε περίπτωση νίκης από απέναντι πάμε σε 10λεπτη παράταση. Όσο αφορά τα πλεονεκτήματα σύμφωνα με την προκήρυξη η καλύτερη κατάταξη στην βαθμολογία της κανονικής σεζόν ευνοεί στην περίπτωση ισοπαλίας. Έτσι η KALTURA παίρνει νίκη ακόμα και με ισοπαλία , το ίδιο και η REAL KARAVOLID που τερμάτισε δεύτερη, μπροστά από την τρίτη SHPARTALLIMI.

Ζωντανή μετάδοση με σούπερ σπορτκάστερ , στιγμιότυπα από drone! lazer και σούπερ ηχητικά εφέ θα δώσουν το παρών στο άτυπο αυτό final four της διοργάνωσης . 



KALTURA-ASAP XOLA

TETAPTH 16/3        21'00

Μεγάλο παιχνίδι με δυο ομάδες που αναμένεται να παραταχθούν πλήρεις ,γεγονός που θα ομορφύνει την ποδοσφαιρική αυτή βραδιά για όσους το απολαύσουν από κοντά ,αλλά κι αυτούς που θα το δουν σε εξέλιξη σε live streaming από το fb της σελίδας μας rivercamp

Οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί τρεις φορές πριν τα play off. Στην πρώτη φάση είχαν έρθει 3-3 ενώ κατά την διάρκεια της κανονικής σεζόν η KALTURA μετράει δυο νίκες  (2-1 και 8-3)

Η προσωπικότητα του Φρειδερίκου Γιαννόπουλου ως αρχηγού, ο εμβληματικός σκόρερ Χρήστος Βλησσίδης  αλλά και η ποιότητα όλων των παικτών της KALTURA την έφεραν βαθμολογικά στην πρώτη θέση της super league .

Στον αντίποδα η ομάδα του Αντόνιο Τσένγκα ,η ASAP XOLA στην καλή της μέρα μπορεί να κάνει "παππάδες" Αρχισκόρερ της ο Βασίλης Μπίλης με αγαστή σχέση με τα δίχτυα και 28 γκολ.






REAL KARAVOLID-SHPARTALLIMI

TETAPTH 16/3                               22'00

Ακόμη μια τιτανομαχία με δυο ομάδες που βγάζουν φωτιά επιθετικά. Στην φετινή τους προϊστορία, πριν τα play off οι ομάδες έχουν από μια νίκη. 4-3 για την ΣΠΑΡΤΑ και 5-3 για την ΡΕΑΛ.

Αγωνιστικά αναμένεται να κατεβάσουν ότι καλύτερο διαθέτουν . Η ομάδα του Γκέρτι Κορκούτι έχει στις τάξεις της τον μπαρουτοκαπνισμένο Μπιεγκάι με χρόνια συμμετοχής στο ανώτατο επίπεδο της ελληνικής σάλας, τον σούπερ σκόρερ Κριστιάνο Γκιελόσι (24 γκολ) και πολλούς άλλους παικταράδες.

 Στην απέναντι όχθη, βρίσκουμε μια καταπληκτική στον δεύτερο γύρο της σεζόν, REAL KARAVOLID Ο αρχηγός της Βέρρος Δημήτρης έχει καταπληκτικό υλικό δίπλα του και αναμένεται να κυνηγήσει την πρόκριση μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πρώτα βιολιά στο σκοράρισμα για τους μπλε Μαγκλάρας και Βέρρος Κυριάκος. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: