Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

RIVER LEAGUE 8X8 KATSAPLIADES ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

 









KATSAPLIADES-ROBOCOPS  4-0  (3-0)

Στον τελικό της διοργάνωσης όπου παίχτηκε όμορφο ποδόσφαιρο από ομάδες-παρέες που αναζητούν την διασκέδαση και τον αθλητισμό μέσα από την συμμετοχή τους , οι KATSAPLIADES είναι αυτοί που θα σηκώσουν τελικά την κούπα με ένα επιβλητικό τρόπο απέναντι στους ROBOCOPS του αειθαλή παλαίμαχου Ρομπόκη.

Η δεύτερη τη τάξει διοργάνωση στο 8χ8 έκρυβε πολλές συγκινήσεις μέχρι τον τελικό. Είδαμε ομάδες με διαφορετικό προφίλ να αγωνίζονται με έπαθλο την δωρεάν συμμετοχή τους στο επόμενο τουρνουά που ετοιμάζει το RIVER camp.

Aγωνιστικά τώρα, οι τροπαιούχοι μπήκαν σταδιακά πιο δυνατά στο παιχνίδι μετουσιώνοντας την υπεροχή τους σε γκολ. Πρώτα, ο Λιανέρης στο 14' ,αργότερα οι Δημητρόπουλος (19') και Νικολάου (24') έδρασαν ώστε το πρώτο μέρος να έχει ξεκάθαρο φαβορί. Όταν δε χρειάστηκε ο Δημήτρης Καραθάνος δήλωσε παρόν κάτω από τα δοκάρια του υπερασπιζόμενος τον τίτλο ενός από τους καλύτερους τερματοφύλακες της κατηγορίας και όχι μόνο. Αμυντική κολόνα ο αρχηγός Σάκης Τσίρμπας που σήκωσε πανηγυρικά την κούπα μετά το τέταρτο γκολ της ομάδας του από τον πρώτο σκόρερ της, Γιάννη Νικολάου (11 γκολ)




Δεν υπάρχουν σχόλια: