Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

RIVER SUPER LEAGUE 8X8 TA ΤΡΥΠΑΝΙΑ ΗΧΟΥΝ

 









GEOTRYPANA-AM 3-2 (2-1)

Στο παιχνίδι που ξεχώρισε στους προημιτελικούς της κατηγορίας , τα GEOTRYPANA  ήταν αυτά που πήραν την πρόκριση παρά την ήττα του πρώτου αγώνα. Οι περσινοί πρωταθλητές μπήκαν με πολύ δύναμη αιφνιδιάζοντας τους ΑΜίτες και προηγήθηκαν με 2-0 μέχρι το 12' με γκολ των Μπίθα και Λακκιώτη. Η ΑΜ αντέδρασε και μείωσε σε 2-1 πριν λήξει το ημίχρονο. Στην επανάληψη ο Βάβος με ωραία κεφαλιά σε θα ισοφαρίσει βάζοντας πάλι την ομάδα του σε τροχιά πρόκρισης. Λίγο πριν το σφύριγμα όμως της λήξης ο Μιχόπουλος θα γράψει το τελικό 3-2. Παράταση δεν έγινε αφού οι ΑΜ ίτες δέχτηκαν 2 κόκκινες και το ματς διακόπηκε με ευθύνη τους. Μεγάλη πρόκριση για τα τρυπάνια που έχουν τώρα μπροστά τους τον PONTO FC σε ένα παιχνίδι που ξεκινάνε πάλι σαν αουσάιντερ!

PONTOS FC-ROBOCOPS  8-2 (5-1)

Για 15 λεπτά κρατήθηκε μέσα στο παιχνίδι η ομάδα του Ρομπόκη ,όμως η ποιότητα των "Πόντιων" έγειρε γρήγορα το σκορ υπέρ τους. 4 γκολ ο αρχηγός Κωνσταντινίδης πρωτοστάτησε σε ένα ακόμη θρίαμβο της ομάδας του

RIVIERA-KATSAPLIADES  6-3 (3-0)

Mε την μπάλα κάτω και αρμονική ανάπτυξη σε όλο το πλάτος του γηπέδου , η RIVIERA έδωσε ένα ακόμη ρεσιτάλ ποδοσφαίρου αφήνοντας τους "κατσαπλιάδες" σε ρόλο κομπάρσου. Χατ τρικ ο Λαμαι

LOS COUVADEIROS-THALASSINA 6-0

Ξεκούραστη νίκη για τους "κουβάδες" που ετοιμάζονται για  την RIVIERA










ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

PONTOS FC-GEOTRYPANA

4-0 στην πρώτη φάση 3-3 και 5-3 στην κανονική σεζόν της χρονιάς, η φετινή προϊστορία των ομάδων με τα τρυπάνια να ζορίζουν το φαβορί της αναμέτρησης που σε καμμιά περίπτωση δεν μπορεί να υποτιμήσει τους περσινούς πρωταθλητές.

RIVIERA-LOS COUVADEIROS 

2-5 στην πρώτη φάση και 3-1 ,3-1 στην κανονική διάρκεια σε ένα ματσάρισμα πολύ ενδιαφέρον .Η RIVIERA είναι πολύ φορμαρισμένη το τελευταίο τρίμηνο σε αντίθεση με την COUVADEIROS που χρειάζεται να αντιδράσει ,αν θέλει να διεκδικήσει θέση στον μεγάλο τελικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: