Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

RIVER SUPER LEAGUE 6X6 H KALTURA ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ

 









KALTURA-APOLONIA  4-1 (2-0) 1-1 παράταση  3-1 πέναλτι

Έπεσε από την Ακρόπολη και στάθηκε όρθια η KALTURA . Μετά το σοκ της πρώτου αγώνα και με εσωτερικές αλλαγές που έφεραν σε αρμονία το σύνολο ποδοσφαιρικά , οι "κίτρινοι" ήταν καταιγιστικοί και προηγήθηκαν 2-0 στο α μέρος , 3-1 στην επανάληψη κάνοντας οικονομία δυνάμεων για την δεκάλεπτη παράταση στο τελικό 4-1. Εκεί που ο Χυσολάρι έβαλε την ομάδα του, ΑPOLONIA  μπροστά στο 4' και ο Κυριακίδης ισοφάρισε λυτρωτικά στο 8' φέρνοντας την πρόκριση στα πέναλτι. Μοιραίος παίκτης για τους μπλε ο Νίτας που έχασε το δεύτερο κτύπημα με την ομάδα του να επιστρέφει στα play off της β κατηγορίας και την KALTURA να περνάει έναν μεγάλο αντίπαλο

REAL KARAVOLID-GIVONES 1-0 (1-0)

Mε γρήγορο γκολ του Βέρρου Δημήτρη η Ρεάλ κράτησε την ισορροπία στο υπόλοιπο του παιχνιδιού και πέρασε στα ημιτελικά με δεύτερη νίκη. Καταπληκτικοί οι GIVONES θα μπορούσαν να σκοράρουν αλλά έπεσαν πάνω σε σούπερ κήπερ.

Στα υπόλοιπα των προημιτελικών SAN PEDRO και ASAP θα παίξουν την Τρίτη το εξ αναβολής δεύτερο παιχνίδι ενώ η SHPARTA πέρασε χωρίς κόπο (6-0 αα με PALAIMAXOUS)


Δεν υπάρχουν σχόλια: