Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

RIVER SUPER LEAGUE 6X6 WINTER 21 ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

 


KALTURA-APOLONIA  3-5 (2-3)
Το μεγάλο μπαμ της φάσης των 8 έσκασε από την APOLONIA .Η ομάδα των αδελφών Χυσολάρι  είχε ξεχωρίσει με την παρουσία της στην δεύτερη κατηγορία αλλά κανείς δεν περίμενε αυτή τη νίκη απέναντι στους πρωταγωνιστές της super league. H KALTURA αν και μπήκε δυνατά και προηγήθηκε στο 12' με τον Βάνγκερ είδε τους ¨απολλώνιους¨ να γυρνάνε το παιχνίδι με Χυσολάρι (13') και Χατζάι (23'). Στο αμέσως επόμενο λεπτό θα γίνει το 2-2 με τον Γιαννόπουλο να σκοράρει ,όμως ο Χρήστος Χυσολάρι θα στείλει την ομάδα του στην ανάπαυλα με γκολ μπροστά.
Στην επανάληψη ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας σε αντεπιθέσεις θα πετύχει άλλα δυο γκολ φέρνοντας τον θρίαμβο στην ομάδα του και ένα βήμα πριν την πρόκριση. Η επιθετική διάθεση της KALTURA θα βρει κλειστούς τους διαδρόμους από την τέλεια αμυντική λειτουργία των νικητών και τώρα ο επαναληπτικός αποκτάει τον χαρακτήρα win or loose !
ASAP XOLA-SAN PEDRO 2-0 (0-0)
Εκρηκτικό παιχνίδι από κάθε πλευρά με τις δυο πλευρές να έχουν ανοιχτά μέτωπα από τις αναμετρήσεις τους, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Αγωνιστικά η ASAP είχε μεγαλύτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα και πήρε τη νίκη χάρη σε γκολ των Μπίλη και Παπαγεωργίου στο δεύτερο ημίχρονο. Εκτός από δυο κόκκινες που βγήκαν προς το τέλος του παιχνιδιού είχαμε και αντιαθλητικές συμπεριφορές από παίκτες και των δυο ομάδων μετά την λήξη του παιχνιδιού. Γεγονός που οδήγησε σε τιμωρία από την επιτροπή πρωταθλήματος με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο καθώς μια αγωνιστική εκτός, για δυο παίκτες από κάθε ομάδα.
REAL KARAVOLID-GIVONES  7-4 (3-2)
Aνταγωνιστικοί οι ¨γίβονες¨ ειδικά στο πρώτο μέρος, όμως η πλάστιγγα έκλεινε προς τους ¨μερένχες¨ που στο δεύτερο μέρος είχαν έναν σούπερ Μαγκλάρα (χατ τρικ)
SHPARTALLIMI-PALAIMAXOI   9-5  (6-3)
Σε χαλαρούς ρυθμούς οι ¨σπάρτα¨ σκέφτονται ήδη τον επόμενο αντίπαλο στους τέσσερις

 

RSL 6X6 W 2021

team

goals

1

ΧΥΣΟΛΑΡΙ Χ.

APOLONIA

39

2

ΜΠΙΛΛΗΣ

ASAP XOLA

26

3

ΠΑΓΚΑΣ

GIVONES

23

4

ΓΚΙΕΛΟΣΙ

SHPARTALLIMI

23

5

ΔΗΜΗΤΡΟΣ

GIVONES

22


YELLOW cards 6X6

 

 

 

BANΓΚΕΡ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

KALTURA

 

 

ΜΠΙΛΗΣ

ASAP XOLA

 

 

ΖΟΥΓΡΟΣ Σ

SAN PEDRO

 

 

ΚΟΝΤΗΣ Μ

SAN PEDRO

 

 

ΝΤΑΛΑΝΙ

SAN PEDRO

 

 

 

 

 

 


RED cards 6X6

 

 

 

ΝΤΑΛΑΝΙ

SAN PEDRO

15/2

 

ΖΟΥΜΠΟΥΡΛΗΣ

ASAP XOLA

15/2

ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ

ΚΟΝΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

SAN PEDRO

15/2

ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ

ΠΡΑΣΣΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ASAP XOLA

15/2

ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ

ΠΑΠΑΠΟΥΛΙΟΣ

SAN PEDRO

15/2

ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ








Δεν υπάρχουν σχόλια: