Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

RIVER SUPER CUP ΑΧΤΥΠΗΤΗ H SAN PEDRO ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ

ΠΡΩΤΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ SUPER CUP
SAN PEDRO-ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ 4-1 (2-0)

Το τέλειο παιχνίδι από την πρωταθλήτρια 6χ6 (SAN PEDRO) που εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και πήρε σημαντικό προβάδισμα απέναντι στην πρωταθλήτρια του 8Χ8, ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ
Στην ρεβάνς θα πρέπει να μην επαναλάβει τα λάθη τα περσινά όταν παρά το 3-1 του πρώτου αγώνα είχε χάσει με 3-0 στην ρεβάνς απέναντι στους THUNDERCATS.
Οι παίκτες του Άγιου Πέτρου μπήκαν με φουλ τα γκάζια αιφνιδιάζοντας στα πρώτα 10' τους "πόντιους" και προηγήθηκαν 2-0 .Σκόραραν οι Δουλγεράκης και Νταλάνι που έκανε μια από τις δικές του διεισδύσεις στην περιοχή από πλάγια και πλάσαρε υποδειγματικά. Στο επόμενο διάστημα ,οι πόντιοι άρχισαν να ισορροπούν το παιχνίδι και πίεσαν ασφυκτικά . Εκεί τους σταμάτησε ο Μιχάλης Ζούγρος που βρέθηκε σε φοβερή μέρα και ήταν πάντα στην σωστή θέση στα πολλά ουτ που δέχτηκε! Η επανάληψη είχε γκολ κόντρα στην πίεση των πόντιων , με τον Σούλα να πιάνει φοβερό σουτ στην κίνηση και να γράφει το 3-0 ,δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στο ματς.. Ο Κωνσταντινίδης θα μειώσει σε 3-1 παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από ένα δυνατό σουτ στην εστία ,αλλά ο Νταλάνι που ήταν ο ηγέτης των γηπεδούχων δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Όμορφος συνδυασμός με τον Σούλα και άψογο τελείωμα από τον φορμαρισμένο Νταλάνι και ο πίνακας έγραψε το τελικό 4-1 .
Οι νικητές ζήτησαν αποβολή του αντίπαλου γκολκήπερ στο 6' αφού γκρέμισε τον επιθετικό τους που τσίμπησε μπάλα έξω από την περιοχή και είχε ήδη κίτρινη κάρτα.
Οι ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ θα πρέπει να ανασυνταχθούν και να κάνουν σπουδαίο παιχνίδι στην έδρα τους για να ανατρέψουν  το σκορ στην έδρα τους... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: