Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΙ-ΤΕΚΤΩΡ 2-0 (1-0)
Πρώτη αγωνιστική και η έκπληξη είναι γεγονός. Δεδομένων της εικόνας των δυο ομάδων από την πρώτη φάση κατάταξης ο ΤΕΚΤΩΡ φάνταζε ως την ομάδα που θα ήταν κοντά στους τρεις βαθμούς της νίκης. Βέβαια στο χόρτο όλα ανατρέπονται..
Οι "κουστουμάτοι" ευτύχησαν να προηγηθούν στο πρώτο ημίχρονο με αυτογκόλ. Απρόσεκτη κεφαλιά προς τα πίσω του Σαπλαούρα έξω από την περιοχή του ,ξεγέλασε τον Γάλλο που είχε βγει από τα γκολπόστ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.
Σε μέτρια μέρα η οχτάδα του ΤΕΚΤΩΡΑ δεν κατάφερε να βγάλει ουσιαστικές ευκαιρίες ώστε να απειλήσει για την ισοφάριση. Αντίθετα οι ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΙ γύρισαν σωστά την μπάλα έχοντας γεμάτο κέντρο σε σύστημα 2-4-1 και σε μια όμορφη επίθεση ο Ρήγας έγραψε το 2-0 κλειδώνοντας ουσιαστικά το ματς. MVP  του παιχνιδιού ο στόπερ των νικητών Σκουτάκης Κώστας που έκλεισε κάθε διάδρομο στην αμυντική του γραμμή ,εμπνέοντας ασφάλεια σε όλη την ομάδα του.
Σε δηλώσεις του, ο  αρχηγός των νικητών,Ζαγγανάς Νίκος τόνισε ότι η ομάδα όταν είναι πλήρης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. "Μας πάει γάντι ο ρόλος του αουτσάιντερ και αυτό θα το εκμεταλλευτούμε "
"Η καλύτερη δυνατή θέση είναι ο στόχος μας με πρωταρχικό σκοπό την τετράδα που μας δίνει το πλεονέκτημα στα play off"



Δεν υπάρχουν σχόλια: