Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 15/12 ΕΩΣ 31/3 ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ RIVER CAMP

Με απόφαση της διοργανώτριας επιτροπής των πρωταθλημάτων του River CAMP οι μεταγραφές ξεκινούν σήμερα και λήγουν στις 31 Μαρτίου του 2017.
Να σημειώσουμε ότι όλες οι ομάδες έχουν συμπληρώσει στην δήλωση συμμετοχής τους 8-14 παίκτες από τον Σεπτέμβρη και την φάση κατάταξης.
Ομάδες που έχουν συμπληρωμένη την λίστα και 14 δηλωμένους παίκτες θα πρέπει να αντικαταστήσουν ισάριθμους με τις μεταγραφές παλιούς παίκτες στην οικεία λίστα. Ομάδες με λιγότερους δηλωμένους παίκτες πχ 12 μπορούν να δηλώσουν δυο νέους παίκτες χωρίς να σβήσουν παλιούς αλλά αν χρειαστούν και τρίτη μεταγραφή θα πρέπει να σβήσουν έναν, Σε κάθε περίπτωση θα έχουν δηλαδή μέχρι 14 παίκτες δηλωμένους και αυτό ισχύει και για το 6χ6 και για το 8χ8.
Από κει και πέρα καμιά αλλαγή δεν επιτρέπεται με την λήξη  των μεταγραφών.
Δικαίωμα ένστασης έχει μια ομάδα καθ όλη την διάρκεια του αγώνα με δήλωση της στον διαιτητή που καλεί τον υπεύθυνο πρωταθλήματος και διενεργεί ταυτοπροσωπεία . Αν ο /οι παίκτες δεν έχουν ταυτότητα μαζί τους φωτογραφίζονται επί τόπου και θα πρέπει να έρθουν με την ταυτότητά τους στο γήπεδο σε εύθετο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: