Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

RIVER CUP 2016 ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΝΥΟΥΝ ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΕΣ!!!



Πραγματική κλάση τιτάνων στους ομίλους του River camp στην δέκατη έκδοση του διεθνούς κυπέλλου , με ομάδες που σύντομα θα συγκρουστούν στα νοκ-άουτ παιχνίδια της Κυριακής!
Οι ΘΕΝΠΟΥΔΕΣ στον πρώτο όμιλο ξεκίνησαν με το εντυπωσιακό 7-1 και όλοι ξέρουμε ότι μόνο τυχαία δεν είναι πρωταθλητές Ελλάδας στο μίνι -ποδόσφαιρο.
Τιτάνες και οι ST PAULI  με φουτσαλικούς παίκτες και εκπληκτική ποιότητα σταμάτησαν στο 6-2 απέναντι σε μια αναγνωρισμένης δυναμικότητας ομάδα, το FC TOPIKO 24, στον πιο δύσκολο όμιλο του τουρνουά (VIOLA και ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ)
Στον τρίτο όμιλο ,αναμένεται ο βρυχηθμός ενός ακόμα τιτάνα (MAZI FC) ,σήμερα όπου ρίχνεται στον αγώνα με τρία παιχνίδια
Όμιλος Ε και AMIGOS  οι περσινοί κυπελλούχοι που θα αμυνθούν του στέμματος με όλες τους τις δυνάμεις και είναι γνωστό πόσες δυνατότητες έχουν να το κάνουν...
Τον πέμπτο τιτάνα αποτελούν οι FAIR PLAY  που έχοντας στο ρόστερ τους φανταστικό μείγμα ταλαντούχων παικτών από τον Ίκαρο Καλλιθέας και όχι μόνο, έδωσαν τα διαπιστευτήριά τους με το καλημέρα (5-1 την BIANCOSELESTE)
Πέντε οι τιτάνες λοιπόν αλλά και ομάδες που θα μπορούσαν να κάνουν την έκπληξη νικώντας τους (VIOLA, FC TOPIKO, GOLDEN BOYS, TIPOTA, ABSOLUT, CAMPEONES, BIANCOSELESTE, SENEGAL) ,δείχνουν ότι το ποιοτικότερο river cup είναι εδώ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: