Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 7Χ7 RIVER CUP 2016 ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΡΕΚΟΡ!!













Στην τελική ευθεία οι συμμετοχές αυτή τη βδομάδα στο διεθνές τουρνουά μας, που κερδίζει τις καρδιές των ομάδων πανελλαδικά  και γιορτάζει μια δεκαετία ζωής με αριθμό -ρεκόρ ομάδων (32)

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στις 10 το βράδυ στα γραφεία των εγκαταστάσεων η κλήρωση που έχει μουντιαλικό χρώμα! Οχτώ όμιλοι με τέσσερις ομάδες ο καθένας και επικεφαλής ομάδες με κύπελλα στην προϊστορία τους αλλά και πρόβλεψη για όμιλο αμιγώς με εφηβικές ομάδες.

Οι μέχρι τώρα συμμετοχές περιλαμβάνουν την περσινή κυπελλούχο AMIGOS ,τους πολυνίκες MAZI FC, τους πρωταθλητές mini football ΘΕΝΠΟΥΔΕΣ ,το ποιοτικό FC TOPIKO24 του Νίκου Μακρή, τα δυναμικά GOLDEN BOYS  του Σπύρου Τσιγαρίδα αλλά και επίλεκτους παίκτες από τον Ρέντη και τα ομώνυμα γηπεδάκια (FAIR PLAY). Aπό τα δικά μας πρωταθλήματα βρίσκουμε τους ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΥΣ ,τους ΓΥΠΑΕΤΟΥΣ ,τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΑΝΙΑΤΩΝ και  ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ.
Παλιές γνώριμες ομάδες οι Χ ΒΥΡΩΝΑ, ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ, Ν.ΙΚΟΝΙΟ,ABALEIROS,NEVIS, NAΥΠΛΙΟ-ΦΟΥΓΑΡΟ όπως και οι βιρτουόζοι Σενεγαλέζοι του Ντιούφ ,SENEGAL
Πολλές οι ολόφρεσκες συμμετοχές με τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, COLOMBIA, ST PAULI, TIPOTA, ΠΡΑΝΒΕΡΑ, ABSOLUT, BIANCOSELESTE, PLAYBOYS, HONDA, ROTSA, ALEMAO, ΚΑΛΛΙΘΕΑ. Τελική απάντηση αναμένεται από τους COLO COLO, BLAUGRANA και ΑΕΜ
Ομάδες που θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή θα πάρουν αριθμό στην λίστα αναμονής σε περίπτωση ακύρωσης κάποιας από τις παραπάνω τρεις συμμετοχές.(τηλ.6972721484)

Let the football rock'n'roll in RIVER CUP 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: