Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

ΑΞΙΟΙ ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΙ SAN PEDRO!!!

Ήταν η ομάδα με ξεκάθαρο προβάδισμα στα προγνωστικά για την κούπα από τον Ιούνη ,όταν και τους πρωτοείδαμε να πατάνε το χόρτο του RIVER και να αποδίδουν όμορφη μπάλα.
Ήταν η ομάδα που κατάφερε σήμερα να αποδείξει ότι έχει και ποδοσφαιρική παιδεία ,όταν απέναντι στους μικρούς της ΑΕΜ σεβάστηκαν την προσπάθεια των παιδιών και μοιράστηκαν μαζί τους την χαρά του νικητή δίνοντας κουράγιο με ένα χέρι συμπόνιας μετά το βαρύ σκορ του αγώνα.
Η SAN PEDRO πραγματικά ήρθε για να μείνει και αξίζει τα συγχαρητήρια από όλους μας!!!

Η ΑΕΜ από την άλλη πλευρά έκανε την υπέρβαση και έφτασε σε τελικό κλείνοντας το μάτι στον χρόνο. Φανταστείτε αυτά τα παιδιά σε 2-3 χρόνια. Ποιος θα τους σταματήσει τότε?
Προσωπικά χαίρομαι για την πορεία τους ,κάποια από αυτά τα παιδιά ,οι Παναγόπουλοι, ο Πάλμος ,ο Χαβαντάς  μεγάλωσαν στα χέρια μου, ως Γυπαετόπουλα ,τα ξέρω 8 χρόνια και το μέλλον είναι όλο δικό τους...


SAN PEDRO-ΑΕΜ 6-0
Για το αγωνιστικό κομμάτι , μετά το 6' και το 1-0 από τον βιρτουόζο Νταλάνι που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του ,το σκορ άνοιξε γρήγορα και οι κυπελούχοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης τους από τους φιλόδοξους έφηβους ...

SAN PEDRO (κυπελούχοι 2015)
ΖΟΥΓΡΟΣ Μ.-ΖΟΥΓΡΟΣ ΣΠ(2ο γκόλ)-ΠΑΠΑΠΟΥΛΙΟΣ-ΔΙΑΚΑΚΗΣ-ΚΟΝΤΗΣ (6ο γκολ)-ΜΟΥΣΑ-ΣΟΥΛΑ(5ο γκολ)-ΝΤΑΛΑΝΙ(1ο γκολ)-ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ(4ο γκολ)ΣΤΑΥΡΟΥΛΙΔΑΚΗΣ (3ο γκολ)























Δεν υπάρχουν σχόλια: