Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΓΑΛΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ -Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ BOCA JUNIORS, ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ GENTLEMAN

 

Μπορεί η BOCA να έχασε τους πρώτους της βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά ο αρχηγός της πρωτοπόρου του δεύτερου ομίλου στο 8χ8 του River πιστεύει ότι το μέλλον είναι ευοίωνο.
O Δημήτρης, αφανής ήρωας της ζωής ,διασώζει καθημερινά ανθρώπινες ψυχές στο ΕΚΑΒ που υπηρετεί και αγαπάει το αγνό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Με αστείρευτες δυνάμεις στα 45 του ο Τρικαλινός σταρ του River σώζει  την ομάδα του από βέβαια γκολ καθώς ιπτάται κάτω από τα γκολπόστ με πάθος και δύναμη όπως κάνει ως ιπτάμενος διασώστης στη ζωή.
Στο χθεσινοβραδινό ντέρμπι απέναντι στους ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ η ομάδα του είχε 4 δοκάρια! αλλά εκείνος κράτησε το 1-1 ένα λεπτό πριν τη λήξη με καίρια διπλή εκτίναξη.
Λίγο πριν βγάλει τα γάντια του μας είπε:
"Η ομάδα έχει πρωταγωνιστικό προσανατολισμό φέτος ,κύρια χάρη στο νέο αίμα που αντιπροσωπεύουν οι φετινές προσθήκες στο ρόστερ μας. Είμαστε ακόμη στην αρχή, πιστεύω ότι αγώνα με αγώνα θα γινόμαστε πιο  ανταγωνιστικοί . Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια"
 Παμε για την ... " μοναξιά της κορυφής " .....Vamos BOCA !!  είχε γράψει νωρίτερα στη προσωπική του σελίδα στο fb , μετά το Χ μοιράζεται την κορυφή με δυο ακόμη ομάδες αλλά ατενίζει το πρωτάθλημα με πίστη ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: