Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015

OI 24 ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ RIVER CUP 2015 (ΟΜΙΛΟΣ F GYPAETOI-NEO IKONIO-VATOS LOCOS-NEVIS)

GYPAETOI
ΤΟΜΠΡΟΣ
ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ
ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ
ΝΟΜΙΚΟΣ
ΠΛΙΑΚΟΣΤΑΜΟΣ
ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΟΥΛΟΥΜΑΙ
ΚΑΡΑΤΖΟΛΗΣ
ΔΗΜΟΥ
ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ
ΣΕΡΒΟΣ
ΔΡΟΣΟΣ
ΜΠΙΤΑΞΗΣ
ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Οι ΓΥΠΑΕΤΟΙ ,όπως ξέρετε ήταν η ομάδα  που αποθέωσε το ποδόσφαιρο σάλας στην Ελλάδα την τριετία 2008-2010 φέρνοντας για πρώτη φορά παίκτες και προπονητές από Βραζιλία, Πορτογαλία και Σερβία .Όταν λοιπόν προτάθηκε στον πρόεδρο της ομάδας  και οργανωτή του τουρνουά Δημητριάδη να βάλει αυτά τα νέα παιδιά στη σάλα δεν το αρνήθηκε, εξού και το όνομα της ομάδας!
Το ταλέντο περισσεύει και τα διαπιστευτήρια ήταν άριστα. Φοβερή άμυνα που έφερε αποτελέσματα .
Το 0-0 με τους VATOS LOCOS ακολούθησε ο θρίαμβος 2-1 επί μιας έμπειρης ομάδας σάλας, του ΝΕΟΥ ΙΚΟΝΙΟΥ και το εμφατικό 3-0 επί των NEVIS .Στους 16 νέα μεγάλη νίκη με 3-1 με τις SAVRES, για να φτάσουμε στην ήττα 0-1 με πέναλτι από τους κυπελούχους AMIGOS στο τελευταίο λεπτό για το οποίο υπήρξαν πολλές διαμαρτυρίες ...

NEO IKONIO
ΖΑΒΙΤΣΑΝΟΣ
ΚΟΡΑΚΑΚΗΣ
ΚΑΝΕΛΟΣ
ΚΑΤΕΒΤΣΙΑΝ
ΠΑΣΣΑΛΗΣ
ΚΕΛΕΜΤΖΗΣ
ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ
ΖΑΧΟΣ
ΧΟΝΔΡΟΥΔΑΚΗΣ
ΜΑΥΡΑΝΤΩΝΗΣ
ΠΟΛΕΜΑΡΧΑΚΗΣ
ΚΑΤΣΑΡΑΣ

Με μια ήττα από τους ΓΥΠΑΕΤΟΥΣ στον όμιλο και νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο έκλεισε δεύτερος την πρώτη φάση του τουρνουά το Ν. ΙΚΟΝΙΟ. Στους 16 πέρασε δύσκολα με 3-2 τους ABALEIROS  και στη συνέχεια έκανε το μεγάλο μπαμ αποκλείοντας ένα από τα μεγάλα φαβορί, τους MAZI FC στα πέναλτι παίζοντας καταπληκτική άμυνα στο κανονικό μέρος (1-1).Κάτι η κούραση ,κάτι το μεγαλύτερο γήπεδο στον ημιτελικό και ήρθε η ήττα με 0-3 από τους AMIGOS.
Η ομάδα του Ζάχου συνεχίσει να βγάζει ταλεντάρες...


VATOS LOCOS
ΒΙΓΕΝΗΣ
ΚΑΤΣΑΡΟΣ
ΤΣΙΜΑΣ
ΦΙΛΙΠΑΚΗΣ
ΚΟΥΡΜΠΕΤΗΣ
ΤΣΟΛΑΝΗΣ
ΜΠΙΤΧΑΒΑΣ
ΜΠΑΤΣΟΣ
ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ
ΡΙΖΟΣ
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ


Φιναλίστ στο 7χ7 του RIVER CAMP φέτος το χειμώνα ,βούτηξαν στα βαθιά και τα πήγαν μια χαρά!!
0-0 με ΓΥΠΑΕΤΟΥΣ, 3-4 από το Ν.ΙΚΟΝΙΟ και νίκη 2-1 με NEVIS τους έφεραν στους 16. Δυστυχώς έπεσαν πάνω στους τροπαιούχους AMIGOS  χάνοντας με 0-2


NEVIS
ΜΠΟΥΑΣ
ΦΩΤΙΑΔΗΣ
ΣΥΡΑΝΙΔΗΣ
ΤΖΟΜΠΑΝΑΚΗΣ
ΓΙΑΝΝΙΑΣ
ΤΡΙΓΚΑΣ
ΡΕΜΟΥΝΔΟΣ
ΚΟΛΙΠΕΤΣΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣΜε τρεις ήττες τελείωσαν τον όμιλο οι NEVIS παρά το έντονο πάθος και αγωνιστικότητα που έδειξαν. Η τακτική ήταν η Αχίλλειος πτέρνα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: