Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

OI 24 ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ RIVER CUP 2015 (ΟΜΙΛΟΣ C VECA SEGNIORA-BLAUGRANA-ILLUMINATI-KALLITECHNES)


VECA SEGNIORA
ΤΑΜΠΑΣ
ΠΛΑΚΑΣ
ΝΑΤΣΙ
ΝΙΤΑ
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ
ΚΑΠΟΥΡΑΝΗΣ
ΜΟΥΡΤΑΙ
ΑΓΚΑΛΙΟΥ
ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΣ



Ήρθαν ως ένα από τα φαβορί του τουρνουά έχοντας στην τροπαιοθήκη τους το φετινό πρωτάθλημα στο RIVER   8χ8. Τερμάτισαν πρώτοι με 7 βαθμούς έχοντας την ισοπαλία απέναντι στους συντοπίτες τους BLAUGRANA (2-2). Φιλοδώρησαν τους ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ στους 16 με 6-0 και ήρθαν μπροστά στην μεγάλη πρόκληση , να αποκλείσουν τους COLO COLO στους 8 ώστε να χριστούν ακλόνητο φαβορί για τον τελικό. Σε αυτό το παιχνίδι τον λόγο είχαν τα φάουλ και το 1-1 του κανονικού αγώνα προήλθε από μακρινά πέναλτι λόγω 6 ομαδικών φάουλ΄και για τις 2 ομάδες. Μάλιστα εκτέλεσαν δυο και ευστόχησαν στο ένα χάνοντας μοναδική ευκαιρία να καθαρίσουν την πρόκριση. Και η μπάλα τιμώρησε (αποκλεισμός 1-2 στα πέναλτι)


BLAUGRANA
ΣΕΝΕΓΙΑ Α.
ΤΖΑΝΕΤΟΣ
ΣΕΝΕΓΙΑ Β.
ΚΕΡΙΜΑΙ
ΣΕΙ
ΜΠΡΙΣΚΑΤΙ
ΚΑΡΙΜ
ΣΑΜΠΑΛΑΡΗΣ





Δεύτεροι στον όμιλο  ,βρέθηκαν απέναντι στο TOPIKO 24  αλλά δεν κατάφεραν πολλά πράγματα. Δικαιολόγησαν το 0-3 με παράπονα για την διαιτησία...


ILLUMINATI
ΓΚΙΖΕΛΗΣ
ΧΑΒΑΝΤΑΣ
ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ
ΠΟΔΑΡΑΣ
ΣΚΟΤΟΛΙ
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ
ΔΙΑΚΟΝΑΡΑΚΗΣ
ΛΑΟΣ




Ήρθαν να το χαρούν και μπράβο τους. Με τα κάλη τους (στομαχάκια, κιλάκια) αλλά και τα ωραία τους (ατάκες ) και τους πιο φανατικούς οπαδούς ,έπαιξαν κι έχασαν!!Αλλά το χάρηκαν. Και πέτυχαν κι ένα γκολ!!!




KALLITECHNES
ΤΣΙΡΜΠΑΣ Σ.
ΤΣΙΡΜΠΑΣ Θ.
ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ
ΚΟΥΝΟΥΚΗΣ
ΠΗΧΑΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ Μ.
ΑΝΤΩΝΙΟΥ Π.
ΜΙΧΑΗΛ
ΣΑΜΑΡΑΣ
ΜΠΕΤΣΑΣ





Οι ωραίοι Αστυνομικοί μετά την ψυχρολουσία του 0-8 στη πρεμιέρα, πολέμησαν και έχασαν στο γκολ από τους BLAUGRANA (1-2) και τέλος ξέσπασαν στους ILLUMINATI  με το εμφατικό 7-0.
Στους 16 ξαναβρήκαν τους V.SEGNIORA και δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν, έχοντας και πολλές απουσίες στο ρόστερ τους

Δεν υπάρχουν σχόλια: