Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

RIVER CUP repeat 10-12 ΙΟΥΛΙΟΥ 20

Μας το ζητήσατε, σας το προσφέρουμε. Μετά το άκρως επιτυχημένο τριήμερο του RIVER CUP 6Χ6 του Ιούνη, επιστρέφουμε με το RIVER CUP repeat το τριήμερο ΠΣΚ 10-12 Ιούλη 2020! Με τις ίδιες προδιαγραφές και την άψογη οργανωτική δομή που γνωρίσατε και σφιχταγκαλιάσατε το θρυλικό αυτό τουρνουά, τα τελευταία 14 χρόνια...

Όλη η αφρόκρεμα του ελληνικού μίνι φούτμπολ διεκδικεί κάθε χρόνο το κύπελλο, που στο παρελθόν έχουν σηκώσει εκπληκτικές ομάδες από το Βέλγιο, Νορβηγία , Ρωσία και άλλες εκπληκτικές δυνάμεις στον χώρο.
Ερασιτεχνικές ομάδες όπως εσείς, από όλη την Ελλάδα και τον  κόσμο θα βρεθούν στην Αθήνα για αυτή την μεγάλη γιορτή ποδοσφαίρου με πολλά happenings ,δυνατές συγκινήσεις και  έπαθλα!
32 ομάδες θα χωριστούν σε 8 ομίλους των 4 .

Κάθε ομάδα θα παίξει τουλάχιστον τρεις αγώνες στον όμιλό της (όλες με όλες όπως στο μουντιάλ).Κλήρωση  για την κατάρτιση των ομίλων με επικεφαλής ομάδες με κύπελλα και διακρίσεις .
Τα παιχνίδια θα είναι διάρκειας 30 ' (χωρίς ημίχρονα) και θα διεξαχθούν σε δυο σύγχρονα  γήπεδα 6χ6 .
Μέσα στον όμιλο τα παιχνίδια θα γίνουν Παρασκευή και Σάββατο ενώ η Κυριακή ανήκει στα play off και τους τελικούς ! Κάθε ομάδα μπορεί να επιλέξει τις περιόδους που έχει δυνατότητα να παίξει.

Στα play off και στην φάση νοκ άουτ των 16 θα συνεχίσουν οι  πρώτες και δεύτερες  βαθμολογικά ομάδες κάθε ομίλου. 
Όμως την ευκαιρία να διεκδικήσουν το fair play έπαθλο θα έχουν και οι τέσσερις ομάδες με τις λιγότερες κίτρινες κάρτες από αυτές που δεν θα περάσουν στις 16! 
Θα ισχύσουν οι διεθνείς κανονισμοί με την παρουσία γραμματείας, ιατρού και πιστοποιημένων διαιτητών.    Η οργάνωση είναι αυστηρή όσο αφορά συμπεριφορές πέρα από τα αθλητικά πλαίσια και γιαυτό τον σκοπό οι κανονισμοί  είναι αποτρεπτικοί (στις 3 κίτρινες κάρτες  αθροιστικά ή στην μία κόκκινη ,έχουμε τιμωρία μιας αγωνιστικής) . 
Ο πρωταθλητής θα κερδίσει  1.500 € σε μετρητά , ο φιναλίστ 500 € ,ο νικητής του μικρού τελικού ως τρίτος 300 € και η ομάδα fair play  200 € (στις 32 συμμετοχές και αναλογικά μειούμενα για όλες τις κατηγορίες σε λιγότερες συμμετοχές)

www.rivercamp.gr       
www.futsalplanet.com
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 210 2465748   και   6972721484
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 150 € ανά ομάδα για όλο το τουρνουά



Η κλήρωση έχει προγραμματιστεί να γίνει στα γραφεία του RIVER CAMP την Τετάρτη 8 Ιούλη ,στις 22:00 το βράδυ. Οι ομάδες για να κλείσουν θέση συμμετοχής, θα πρέπει να έρθουν στο γήπεδο RIVER CAMP (Θωμά Παλαιολόγου τέρμα, ΑΧΑΡΝΕΣ) με κάποιον αντιπρόσωπό τους, να συμπληρώσουν την φόρμα εγγραφής με τα ονόματα των παικτών (14 max) και το όνομα της ομάδας . 
Η λίστα των παικτών κλείνει οριστικά πριν τους νοκ-άουτ αγώνες. Επίσης, θα πρέπει να πληρώσουν μέρος της συμμετοχής (100 ευρώ). Εναλλακτικά, μπορούν να στείλουν με e-mail την λίστα των παικτών στο e-mail  gypaetoifc@hotmail.com  και να καταθέσουν το αντίστοιχο ποσό  στον λογαριασμό μας σημειώνοντας το ονοματεπώνυμό τους ως αιτιολογία
GR2002602550000350200521842 EUROBANK
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παίκτες από 15 ετών και άνω
Θα δημιουργηθεί όμιλος ή όμιλοι  εφηβικών αμιγώς ομάδων ανάλογα την συμμετοχή
Για του εφήβους παίκτες χρειάζεται δήλωση υπογεγραμμένη από κηδεμόνα τους σε ΚΕΠ ότι επιτρέπουν την συμμετοχή τους στο οικείο τουρνουά.
Δυνατότητα για τις ομάδες εκτός Αττικής να παίξουν όλους τους αγώνες  Κυριακή

LIVE STREAMING -ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΜΙΚΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ 

από NF studio productions και σχολιαστή Μάριο Ματσάνκο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: