Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΙ TOROS LOCOS ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΗΝ 6Χ6 RIVER LEAGUE 2020-21

 

 
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ-S -KATAPELTES  1-0

Ένα μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δυο σπουδαίες ομάδες που είχε πολλές φάσεις, ένα γκολ και δυο καταπληκτικούς τερματοφύλακες. Ο πορτιέρο που ευτύχησε να δει την ομάδα του νικήτρια, ο Παναγόπουλος ο Βασίλης είδε και τον αδελφό του να σκοράρει το γκολ της πρόκρισης. Ο Μιχάλης Παναγόπουλος ήταν εύστοχος σε δυνατό σουτ έξω από το ημικύκλιο της περιοχής και χάριζέ το εισιτήριο του τελικού στην ομάδα του προς την δύση του α' μέρους. Οι "καταπέλτες" στο δεύτερο μέρος ήταν πιο επιθετικοί, πήραν μέτρα στο γήπεδο και πίεσαν για την ισοφάριση,όμως η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι.

TOROS LOCOS-VELEZ   3-3 (4-3 παρ.)

Ένα ακόμη θρίλερ παίχτηκε το βράδι της Πέμπτης στο River camp για το δεύτερο εισιτήριο του τελικού. Οι "αργεντίνοι" μπήκαν με πολύ όρεξη στο παιχνίδι και με το 2-0 έβαλαν βάσεις για θετική έκβαση στο παιχνίδι. Οι τρελοταύροι όμως σα να είδαν κάτι κόκκινο και ξύπνησαν στην επανάληψη παρασύροντας το παιχνίδι στους δικούς τους ρυθμούς. Ο αρχηγός Λιόντος με δυο προσωπικά του γκολ έδωσε το σύνθημα και ο Κοτζάι ολοκλήρωσε την  ανατροπή. Όμως η VELEZ θα προλάβει να ξαναφέρει την ισορροπία λίγο πριν την εκπνοή οδηγώντας το ματς σε πεντάλεπτη παράταση. Εκεί που η TOROS LOCOS είχε παραπάνω ενέργεια και με γκολ του Παπαδόπουλου κλείδωσε την μεγάλη πρόκριση.

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ TOROS LOCOS

Προγνωστικά δεν κάνουμε ποτέ σε τελικό, ειδικά τώρα που και οι δυο ομάδες έκαναν μεγαλειώδεις εμφανίσεις και δείχνουν πιο έτοιμες από ποτέ να σηκώσουν κούπα. Όλα θα κριθούν στο χορτάρι λοιπόν απλά για την ιστορία να πούμε ότι φέτος στην κανονική διάρκεια οι TOROS LOCOS είχαν υπερισχύσει 4-3 δύσκολα των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: