Κυριακή, 22 Ιουλίου 2018Gypaetus Academy Athens

Αξίες μας είναι ο σεβασμός και η υπευθυνότητα απέναντι στο παιδί-αθλητή & γονέα. Η ακεραιότητα, η δικαιοσύνη, η γνώση, η πειθαρχία, η σκληρή δουλειά και το κυνήγι της αριστείας.
 Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε μια από τις καλύτερες και πληρέστερες σχολές ποδοσφαίρου στην περιοχή, έτσι ώστε να παράγει παίχτες που θα προωθηθούν σε κορυφαίους συλλόγους! Όραμά μας είναι οι αθλητές μας να έχουν την ευκαιρία μιας αθλητικής υποτροφίας σε πανεπιστήμια της Αμερικής και της Ευρώπης! Όραμά μας είναι να γίνουμε ένα ανταγωνιστικό φυτώριο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών!
 Η Gypaetus Academy Athens καλωσορίζει τον πολύπειρο προπονητή υποδομών Ιωάννη Μηλόπουλο στην οικογένειά της. Με ποδοσφαιρική καριέρα σε Παχτακόρ Τασκένδης, ΑΕΚ, Πανηλειακό, Ατρόμητο Αθηνών, Χολαργό και Αγίους Αναργύρους. Με μεγάλη προπονητική εμπειρία σε τμήματα υποδομών και ακαδημιών της ΑΕΚ, της Νέας Ιωνίας, της Ελευθερούπολης, της Δεκέλειας Academy και της Batista Academy.
 Επιπλέον, η Gypaetus Academy Athens, για πρώτη φορά, συνεργάζεται:

Με την EMIMEL SPORTS MANAGEMENT LIMITED. Γραφείο μάνατζερς του Ηνωμένου Βασιλείου.

Με την TARGET SPORT. Εταιρεία που ειδικεύεται στις αθλητικές υποτροφίες σε Αμερικάνικα πανεπιστήμια.
Με διατροφολόγους, γυμναστές, φυσιοθεραπευτές, ιατρούς, ποδολόγους και άλλους επαγγελματίες του χώρου έτσι ώστε να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους αθλητές μας.

Η μέθοδος εκμάθησης της Gypaetus FC βασίζεται:
-Στην NASM (National Academy of Sports Medicine - USA).
-Στο  Πανεπιστήμιο της Φλώριντας (The Science Οf Training Young Athletes).
-Στις σχολές ποδοσφαίρου της ΟΥΕΦΑ.
Στόχος της Gypaetus FC είναι οι αθλητές μας να αποκομίσουν τα οφέλη του αθλητισμού όπου μπορούν να αποδοθούν με βάση τους παρακάτω τομείς:
Ψυχολογικός τομέας: Με τη σωματική άσκηση ο αθλητής αποκτά αγωνιστικότητα, αυτοκυριαρχία, καλλιεργείται το θάρρος, η θέληση, η αποφασιστικότητα, η τόλμη για την αντιμετώπιση του αθλητικού αγώνα και, κατ' επέκταση, της ζωής. Η άθληση συντελεί στην ωρίμανση του ανθρώπου και στην ανάπτυξη ψυχικών ικανοτήτων, γιατί ωθεί τον άνθρωπο να θέτει ολοένα κι υψηλότερους στόχους και να παλεύει με υπομονή κι επιμονή, χωρίς να εγκαταλείπει την προσπάθεια. Παράλληλα, μέσω αυτού αξιοποιεί τον ελεύθερό του χρόνο μακριά απ' το άγχος και τη ρουτίνα, δηλ. ψυχαγωγείται γνήσια και δε διασκεδάζει ανούσια.
Ηθικός τομέας: Εθίζει τον άνθρωπο στον έντιμο αγώνα, τον κάνει να πειθαρχεί σε κανόνες, στη λιτότητα, στο μέτρο, στην εγκράτεια, να σέβεται τους άλλους, ακόμη και το διαφορετικό. Τον βοηθά ν' ασκήσει αυτοκριτική, προκειμένου να γίνει καλύτερος ηθικά. Έτσι διαμορφώνονται πιο ενάρετοι χαρακτήρες, που πιστεύουν σε ιδανικά, όπως του υγιούς αθλητισμού και των αξιών που απορρέουν απ' αυτόν.
Πνευματικός - Βιολογικός τομέας: Ο αθλητισμός αναπτύσσει αρμονικά το σώμα και το πνεύμα, προσφέρει υγεία στον οργανισμό και σωματική ευρωστία, λειτουργεί ως αντίβαρο στα ναρκωτικά, το κάπνισμα κτλ. Η σωματική κατάσταση επηρεάζει την πνευματική κι αντίστροφα. Ο αθλητικός αγώνας υποχρεώνει το άτομο να προβληματιστεί για το πώς θ' αποδώσει καλύτερα, θέτει νέους υψηλότερους σκοπούς και καλλιεργεί το νου. Όλα τα παραπάνω γίνονται πιο επιτακτικά σε μια εποχή πνευματικής μονομέρειας και προσκόλλησης στην ειδίκευση.
Κοινωνικοπολιτικός τομέας: Ο αθλητισμός ως ιδεώδες κοινωνικοποιεί και συνδέει με δεσμούς φιλίας τους συναγωνιζόμενους, τους συνηθίζει στην αναγνώριση της αξίας των αντιπάλων και στην ανάπτυξη του σεβασμού. Εξάλλου, οι κορυφαίοι αθλητές λειτουργώντας ως πρότυπα μπορούν να επηρεάζουν τους νέους σε κρίσιμα κοινωνικά θέματα, όπως είναι η βία, τα πρότυπα, τα ναρκωτικά κ.ά. Οι ευεργετικές επιδράσεις του αθλητισμού επεκτείνονται και στην καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος, τη συνεργασία, την αλληλεγγύη, τον ευγενή συναγωνισμό ή άλλες αρετές, οι οποίες είναι απαραίτητες για την προαγωγή της κοινωνικής ζωής και συνείδησης.
 Στην ακαδημία μπορούν να συμμετέχουν αγόρια ηλικίας 5-16 ετών από όλη την Αττική. Οι εγγραφές άρχισαν, επισκεφθείτε την ακαδημία στο River Camp (Θωμά Παλαιολόγου 76 – Αχαρναί) και κάντε δωρεάν προπόνηση γνωριμίας και ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των τμημάτων. Για τους άνεργους γονείς, δωρεάν η εγγραφή.
Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 στις 6 το απόγευμα ,είναι η πρώτη προπόνηση των Γυπαετών για τη νέα σεζόν. Καλή αρχή!


Δεν υπάρχουν σχόλια: