Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017

ΚΥΠΕΛΛΟ 2017 ΟΙ ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΠΑΝΑΞΙΑ


ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΙ 5-1 (3-0)

Η ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ προερχόμενη από πέντε ημιτελικούς στον θεσμό του κυπέλλου, πραγματικά μπαρουτοκαπνισμένη κατέβηκε στο γήπεδο αποφασισμένη να σηκώσει την πολυπόθητη κούπα.
Από την άλλη πλευρά οι ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΙ δεν μπήκαν ποτέ στο πνεύμα του παιχνιδιού και σήκωσαν λευκή σημαία γρήγορα. Οι νυχτερίδες έφταναν πρώτοι στην μπάλα , πίεζαν σε όλο το πλάτος και μήκος του τερέν και εκμεταλλεύτηκαν κάθε λάθος των αντιπάλων τους που ειδικά αμυντικά πελαγοδρομούσαν !
Από το 3' ο Μπουρνάκας με όμορφο γκολ έβαλε μπροστά στο σκορ τους νικητές. Στο 5' ο ίδιος παίκτης έκλεψε την μπάλα στην άμυνα των ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΩΝ και με όμορφο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα. Στο 15' η τελετή έδειξε να τελειώνει πρόωρα αφού και πάλι  ο Μπουρνάκας κλέβει και δίνει έτοιμο γκολ στον Καλλιάρα γράφοντας το σκορ του ημιχρόνου (3-0)
Στην επανάληψη στο 30' γίνεται το 4-0 με τον Μπελαλή  και γύρω στο 40' ο Καλλιάρας ανεβάζει τον δείκτη στο 5-0. Οι ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΙ απλά σημείωσαν το γκολ της τιμής πριν οι νυχτερίδες γίνουν ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας έξαλλα τον πρώτο τους τίτλο!!!

ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ

ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΚΑΙ 3-0

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ 2017

ΦΙΝΑΛΙΣΤ 

 MVP ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΟΛΗΣ ΜΠΟΥΡΝΑΚΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια: