Σάββατο 8 Απριλίου 2017

RIVER LEAGUES 8X8 H ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΥΝΑ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Οι THUNDERCATS συνεχίζουν την παράδοση που δημιούργησαν πέρσι ,έχοντας και φέτος την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος (24 γκολ) .
Σε αυτό το αμυντικό τείχος η καλύτερη επίθεση στην λίγκα, οι ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ (58 γκολ) δεν βρήκε λύσεις με αποτέλεσμα η πλάστιγγα στο ντέρμπι να γείρει προς την πλευρά των "αστραπόγατων" που με γκολ Μάρτα και Καλύβα πήραν  σημαντική νίκη για τη συνέχει (2-1)
Μαζί τώρα στην κορυφή οι δυο ομάδες θα τα δώσουν όλα για την πρωτιά στις δυο τελευταίες αγωνιστικές.
Στην τρίτη θέση οι DOGS δεν ίδρωσαν για το τρίποντο, ακολουθούνται από τους ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΥΣ που απέναντι στην φορμαρισμένη ΑΘΗΝΑ FX έμειναν στο 1-1 μετά από ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Η BIANCOSELESTE με ένα καθαρό 2-0 απέναντι στον ΠΑΝΑΛΚΟΛΙΚΟ συνεχίζει την εκπληκτική πορεία στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος  και παραμένει στην πέμπτη θέση έτοιμη να μπει με την πρώτη ευκαιρία στην τετράδα!

Όσο αφορά την football league, συνεχίζεται το κυνηγητό της πρωτοπόρου DEPO από την ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ  στον βαθμό. Η DEPORTIVO LA PIROUNIA πήρε την τελευταία στιγμή τη νίκη απέναντι στα σκληροτράχηλα ΖΩΝΙΑΝΑ που προηγήθηκαν (2-1).Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ καταιγιστική απέναντι σους ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ  σταμάτησε στο 8-2
Η είσοδος της DON CORLEONE στην θέση των αποχωρούντων ΞΥΝΟΥΛΗΔΩΝ ανακατεύει την τράπουλα στις θέσεις 4-7 όπου όλα είναι ρευστά από βαθμολογικής πλευράς

Δεν υπάρχουν σχόλια: