Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

RIVER SUPER LEAGUE 8X8 Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ-PREGAMES

Όσο συναρπαστικό ήταν το φινάλε του πρώτου γύρου, άλλο τόσο και ακόμη πιο αμφίρροπη αναμένεται η πρεμιέρα του δεύτερου γύρου στο River Camp. Κι αυτό γιατί σε αυτή την φάση δεν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για θεαματικές βαθμολογικές μεταβολές. Εννιά λοιπόν ακόμη αγωνιστικές που θα κρίνουν τις δυο προνομιούχες πρώτες θέσεις (πρώτος και δεύτερος θα έχουν το πλεονέκτημα νίκης μέχρι τον μονό τελικό) αλλά και τις επόμενες θέσεις στην οχτάδα των play off.
Ας δούμε την πρεμιέρα βήμα -βήμα και τις προβλεψεις μας
ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ- Χ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ    1-2
Η μάχη των νυχτερίδων είχε φέρει την έκπληξη με την μαχητική Χ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ κόντρα στις προβλέψεις, να επικρατεί με 3-1. Αυτή την φορά η ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ θα πρέπει να είναι πιο προσεκτική αν θέλει να διατηρήσει την τρίτη θέση του πίνακα.
ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ-FIRST AID            1
Το απόλυτο φαβορί είναι η πρωτοπόροι "πόντιοι" σε αυτό το παιχνίδι. H FIRST AID αντικατέστησε τον ουραγό ΤΕΚΤΩΡ που είχε αποσπάσει το 2-2 στον πρώτο γύρο, αλλά οι ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ διανύουν δαιμονισμένη φόρμα τον τελευταίο καιρό και δεν θα θελήσουν να αποχωριστούν την πρώτη θέση, αρκεί να μην υποτιμήσουν τους αντιπάλους τους!
DOGS-ΠΑΝΑΛΚΟΛΙΚΟΣ                         1-Χ
Αμφίρροπο παιχνίδι .Τα "σκυλιά" προέρχονται από την ήττα -σοκ από τους ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΥΣ και θέλουν μόνο τη νίκη ώστε να αναστρέψουν το κλίμα στην ομάδα. Από την άλλη οι ¨αλκοολικοί" είναι πολύ επικίνδυνοι στην καλή τους μέρα. Στον α' γύρο οι DOGS πήραν το παιχνίδι στο γκολ(2-1)
THUNDERCATS-BIANCOSELESTE      1-X-2
Μπορεί στον πρώτο γύρο οι ¨αστραπόγατες¨ να έκαναν περίπατο(7-0), τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει. Η BIANCO παρουσιάζεται καλύτερη και έχει την ποιότητα να ανέβει βαθμολογικά. Οι THUNDERCATS από την άλλη πλευρά τελείωσαν τον πρώτο γύρο με τον χειρότερο τρόπο σημειώνοντας τρεις ήττες και θα αναζητήσουν την ανάκαμψη διακαώς!
ΑΘΗΝΑ FX- ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΙ                   1          
Οι "αθηναίοι" είχαν νικήσει 5-3 στον πρώτο γύρο και είναι το φαβορί και αυτή την φορά. Έχουν απολέσει πολλούς βαθμούς στο πρωτάθλημα γιατί δεν κατέβηκαν σε 3-4 ματς αλλά το ποιοτικό τους ρόστερ είναι αδιαμφισβήτητο. Οι ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΙ βέβαια δεν αστειεύονται και έχουν σημειώσει μεγάλες νίκες σε μεγάλους αγώνες παρουσιάζοντας τον καλύτερο τους εαυτό!


Δεν υπάρχουν σχόλια: