Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟ για το Pre-Unileague Cup!

 

         Πανδαιμόνιο για το Pre-Unileague Cup!

Απομένει μόλις 1 συμμετοχή για να συμπληρωθεί το πάζλ και να ξεκινήσει το πιο ανατρεπτικό τουρνουά!

Το Pre-Unileague Cup είναι γεγονός, και η συνώθηση των ομάδων για μια θέση δίπλα στην "αφρόκρεμα" του Μίνι Ποδοσφαίρου της χώρας μας είναι τεράστια! Αυτό αποδεικνύεται άλλωστε κι από την απήχηση που βρήκε στις ομάδες του Πανελλήνιου Φοιτητικού Πρωταθλήματος (Uni-League), αλλά και τις ανεξάρτητες φοιτητικές που "έσπασαν τα τηλέφωνα" του River Camp Αχαρνών, με αποτέλεσμα να απομένει μόλις 1 συμμετοχή για να "κλείσει" το τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο, 7-8 Νοεμβρίου!
Η νεοσύστατη διοργάνωση, όπως όλα δείχνουν ήρθε για να μείνει κι αυτό έγκειται στο γεγονός πως πρόκειται για κάτι πρωτοποριακό, τόσο αναφορικά με το αγωνιστικό επίπεδο, τη δομή και τις πρωτοτυπίες της, όσο και για τα πλούσια έπαθλα! Άλλωστε μιλάμε για την πρώτη διοργάνωση που επιλεγμένοι αγώνες θα μαγνητοσκοπηθούν και θα δοθούν στη δημοσιότητα highlights!
Κορυφαίες ομάδες του Πανελλήνιου πρωταθλήματος, Uni-League (5Χ5), αλλά και του Students Cup (8Χ8) αναμένεται να δώσουν το παρών, με ουκ ολίγες φιλοδοξίες, και συνάμα πίστη στην κατάκτηση του κυπέλλου, αλλά και των τάμπλετ τα οποία θα διανεμηθούν στους νικητές!
Υπενθυμίζεται πως η κλήρωση της φάσης των ομίλων θα διεξαχθεί την Παρασκευή 6/11, στις 20:00, παρουσία αρχηγών όλων των ομάδων, φωτογράφων και εκπροσώπων Τύπου, ενώ η πρεμιέρα έχει οριστεί το ερχόμενο Σάββατο νωρίς το απόγευμα (16:00). Επιπλέον ενημέρωση για τα ζευγάρια των ομίλων, τις ομάδες αλλά και την εξέλιξη της διοργάνωσης θα υπάρχει σε καθημερινή βάση από το επίσημο site του River Camp.

Τέλος, υπενθυμίζεται πως το κόστος συμμετοχής στη διοργάνωση είναι 110 ευρώ (4 αγώνες μίνιμουμ), ενώ τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι τα εξής 6972721484 - 2102465748.

Δεν υπάρχουν σχόλια: