Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

VECA SENIORA-ROHIBLANCOS 3-3 . ΠΡΟΒΑ ΤΕΛΙΚΟΥ?


ΝΤΕΡΜΠΥ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Με ισοπαλία έληξε η αναμέτρηση κορυφής .Η Μεγάλη Κυρία κατάφερε να αποδράσει με το Χ αφού και πάλι οι ROHIBLANCOS , όπως και στον πρώτο γύρο  επιστράτευσαν πάθος και δύναμη κυνηγώντας τις μπαλιές σε όλο το γήπεδο . Αποτέλεσμα ήταν να προηγηθούν τρείς φορές και να δείχνουν σκληρό καρύδι απέναντι στην τεχνική υπεροχή της Κυρίας , η οποία όμως με καταπληκτικά τελειώματα σε αντεπιθέσεις απάντησε με ισάριθμα γκολ.
Πρόβα τελικού το προχθεσινό ντέρμπι? Όλα θα κριθούν στο τελευταίο ματς κορυφής ΑΕΚ-ROHIBLANCOS όπου θα κριθεί και η δεύτερη θέση.
Να σημειωθεί ότι μέσα στο γήπεδο ήταν και ο κομισάριος του πρωταθλήματος Δημητριάδης που κράτησε το παιχνίδι σε ομαλά πλαίσια όταν αυτό πήγε να ξεφύγει. Ο διαιτητής ήταν καλός ,αλλά με συνεχή παράπονα και οι δυο ομάδες δεν τον άφησαν να κρίνει με καθαρό μυαλό. 
Στα πλει οφ είναι απόφαση να υπάρχει παρατηρητής αγώνα εντός αγωνιστικού χώρου ώστε να σημειώνει κίτρινες κάρτες και να βλέπει συμπεριφορές εκτός φάσης. Ο διαιτητής θα έχει αυστηρές οδηγίες να παρατηρεί τους παίκτες που δεν δέχονται τις αποφάσεις του και να φτάνει μέχρι την κόκκινη κάρτα αν δεν υπάρχει συμμόρφωση.

Καλό Πάσχα σε όλες τις ομάδες του RIVER


Δεν υπάρχουν σχόλια: