Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

PRESS CONFERENCE ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΚΡΟΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΑΣ ΔΙΜΗΝΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

 



Απαντάει στις ερωτήσεις ο εμπνευστής της διοργάνωσης , Δημητριάδης Ηλίας

  • Τι νέο φέρνει στον χώρο των τουρνουά mini football η νέα σεζόν στο River camp?

Μέσα από την εμπειρία μας όλα αυτά τα χρόνια στην διοργάνωση τουρνουά 5χ5 και 8χ8 (από το 2005) είδαμε ότι οι ομάδες κουράζονται σε 7μηνες, 8μηνες ή και 10μηνες διοργανώσεις. Κουράζονται γιατί παίζουν με τις ίδιες ομάδες σε πολλούς γύρους, χάνουν παίκτες αφού είναι φυσικό να μεταβάλλονται οι συνθήκες εργασίας τους ή οι υποχρεώσεις τους, αλλά ακόμη και οι σχέσεις μεταξύ τους δοκιμάζονται σε τόσο μακριά χρονικά διαστήματα. Ομάδες έρχονται ,ομάδες φεύγουν και το πρωτάθλημα δεν είναι αυτό που θα έπρεπε να ήταν.

 Αποφασίσαμε λοιπόν να θεσπίσουμε για πρώτη φορά δίμηνα τουρνουά (16 συμμετοχές) . Με αυτόν τον τρόπο οι ομάδες αρχίζουν και τελειώνουν το τουρνουά με το ίδιο έμψυχο υλικό. Το πιο σημαντικό είναι ότι κάθε αγώνας από τις 9 αγωνιστικές έχει βαραίνουσα σημασία για την συνέχεια, κρατώντας το ενδιαφέρον αναλλοίωτο... Ακόμα προβλέπουμε το έπαθλο να δοθεί αυτούσιο ακόμη και σε λιγότερες συμμετοχές (12 ομάδες με 4μηνο τουρνουά)

Καινοτόμο και ελκυστικό είναι και το χρηματικό έπαθλο που για πρώτη φορά ανεξάρτητα των συμμετοχών είναι εγγυημένα 2000 € στο 8χ8 και 1000 € στο 6χ6 για τους πρωταθλητές μας. Υπάρχουν ήδη ομάδες που θα δηλώσουν και στα 3 τουρνουά της σεζόν και στις δυο κατηγορίες (εξάρι και οχτάρι) κυνηγώντας το απόλυτο (10.500 € συνολικά). 

  • Πως εγγυάται η διοργάνωση την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων ειδικά όταν υπάρχει τέτοιο χρηματικό έπαθλο?
Ως διοργανωτές του RIVER CUP με υψηλά χρηματικά έπαθλα τα τελευταία 15 χρόνια χωρίς το παραμικρό παρατράγουδο έχουμε το know how. Οι ομάδες για να συμμετέχουν υποχρεωτικά δίνουν φιλικά παιχνίδια ώστε να δούμε τον χαρακτήρα τους. Ομάδες που δεν σέβονται τον αντίπαλο αποκλείονται. Από κει και πέρα αναβαθμίζουμε τους διαιτητές ώστε να ακολουθήσουν το υψηλό τεχνικό επίπεδο των ομάδων που συμμετέχουν. Επίσης εισάγουμε  αυστηρούς κανονισμούς με τις κίτρινες και κόκκινες κάρτες να συνοδεύονται με τιμωρίες αγωνιστικών. 

  • Οι ομάδες που θέλουν απλά να παίξουν και δεν μπορούν να ανταγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο, οι χομπίστες έχουν χώρο στο καινούργιο σας τουρνουά?
Καθιερώνοντας δυο κατηγορίες καλύπτουμε και τους χομπίστες ΄ώστε να χαρούν το άθλημα με ομάδες ίδιας δυναμικότητας. Μάλιστα στον πρωταθλητή δίνουμε την δυνατότητα να αγωνιστεί στο επόμενο δίμηνο τουρνουά δωρεάν

  • Υπάρχουν έξτρα κίνητρα συμμετοχής? Ποιο το κόστος και πότε η έναρξη? 
Κάθε ομάδα παίρνει με την δήλωσή της δωρεάν εμφανίσεις από την ιταλική GIVOVA 

Δεν υπάρχει κόστος εγγραφής. Κάθε παιχνίδι οι ομάδες πληρώνουν 39 € στο εξάρι και 56 € στο οχτάρι.

Πρώτο λάκτισμα στο τουρνουά την Δευτέρα 4 Οκτώβρη. Οι ομάδες θα δηλώσουν ημέρα της επιλογής τους σε όμιλους ημέρας. Οι θέσεις είναι ήδη περιορισμένες (12-16 ομάδες σε κάθε κατηγορία)

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: