Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΡΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ


Aνεβάζει τον πήχη κάθε χρόνο το RIVER CAMP και προσφέρει την απόλυτη ποδοσφαιρική διασκέδαση σε όλους τους τύπους των ομάδων!

Στην νέα σεζόν 2018-19 παρουσιάζει

  • το καλύτερο έπαθλο στην Αθήνα για τις ποιοτικές ποδοσφαιρικά ομάδες 6Χ6 και 8Χ8 που θα κυνηγήσουν το όνειρο της εκπροσώπησης της Ελλάδας στο παγκόσμιο της Ταυλάνδης, σε τουριστικό προορισμό (Πουκέτ) και για 7 ημέρες με όλα τα έξοδα πληρωμένα (αεροπορικά και τετράστερα ξενοδοχεία) ! Έπαθλο αξίας 5000 €. Χωρίς πανελλήνιους τελικούς ,απευθείας μέσα από τους ομίλους του River camp.
  • την δυνατότητα να στεφθούν πρωταθλητές και ομάδες με λιγότερες ποδοσφαιρικές αρετές με play off  στην δεύτερη κατηγορία και έπαθλα για ομάδες οργανωμένες (λιγότερες αναβολές στον χρόνο) και άλλες με fair play (λιγότερες κίτρινες). 
  • τις καλύτερες τιμές για φιλικά ομάδων σε επιλεκτικές ώρες και ημέρες από 3 € το άτομο!
  • όλα αυτά στο μοναδικό καταπράσινο περιβάλλον του River camp  , με τους καινούργιους τάπητες τελευταίας γενιάς και τους προβολείς MUSCO  που κάνουν τη νύχτα ημέρα
Όποια ομάδα κι αν είστε  κλείστε τώρα ένα γήπεδο για εσάς και χαρείτε το δημοφιλέστερο άθλημα στον κόσμο. Έναρξη πρωταθλήματος 23 Σεπτέμβρη 2018.
Συμμετοχές στο 2102465748 και 6972721484

Oι συμμετοχές καταρρίπτουν κάθε προηγούμενο , η αδρεναλίνη για τον νικητή που θα αντιπροσωπεύσει τα ελληνικά χρώματα στο παγκόσμιο κύπελλο της Ταϊλάνδης χτυπάει κόκκινο!
Όλα τα έξοδα πληρωμένα για 7 μέρες (αεροπορικά, ξενοδοχεία, συμμετοχή)

Το River camp δεν μένει όμως μόνο στην αναγνώριση και την επιτυχή ανταπόκριση των ομάδων αλλά κάνει δυο βήματα παραπάνω ανταποδίδοντας παροχές.


Εμφανίσεις GIVOVA για όλες τις νέες ομάδες που θα συμμετάσχουν με νούμερα και το όνομα της ομάδας εντελώς δωρεάν.
Ζωντανή αναμετάδοση live streaming από  από μεγάλο διαδικτυακό κανάλι για όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος και εκπομπές με καλεσμένους εσάς αναλύοντας όλα τα δρώμενα κάθε αγωνιστικής
Το παγκόσμιο πρωτάθλημα ξεκινάει !

BE a PART OF IT

Δεν υπάρχουν σχόλια: