Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΣΤΟ RIVER -ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ

πρωταθλητές 2017-18 ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ
Ήταν η σταθερή δύναμη όλη την χρονιά. Με βροχές και χιόνια ήταν πάντα εκεί να υπερασπιστούν τον τίτλο τους. Οι ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ δικαίωσαν τις προσπάθειες τους , παρουσιάστηκαν συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι να κρατήσουν τον θρόνο τους. Και τα κατάφεραν..
Απέναντι τους στους τελικούς μια μεγάλη ομάδα , ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ που ήρθε στο πρωτάθλημά μας με όλα τα φόντα να διεκδικήσει και δεν έπεσε εύκολα.
Στον πρώτο τελικό μάλιστα, ο ΑΠΟΛΛΩΝ  αν και προηγήθηκε 4-2 ισοφαρίστηκε σε 4-4 και έχασε  το ματς στα πέναλτι ,ευρισκόμενος με την πλάτη στον τοίχο (0-2 οι νίκες)
Έτσι στον σημερινό τελικό οι ΤΕΜΕΤΕΡΟΝ είχαν λυμένα τα πόδια τους έπαιξαν σπουδαία μπάλα και καθάρισαν το ματς και τον τίτλο.
Το φιλμ του αγώνα
Με προσωπική ενέργεια του κάπτεν Λούα -Λούα που κέρδισε το πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα άνοιξαν το σκορ οι πρωταθλητές. Το ημίχρονο κύλησε με μοιρασμένες ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές.Το σκορ στο 1-0
Στην επανάληψη ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ μπήκε πολύ δυνατά, πίεσε αλλά δέχτηκε το 0-2 κόντρα στην ροή του αγώνα από τον Μαμιδάκη που ήταν και ο mvp του τελικού κάνοντας το τέλειο παιχνίδι στο κέντρο των νικητών. Ξαναμπήκε στο ματς γρήγορα ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ μειώνοντας 1-2 αλλά ο Μαμιδάκης με εξαιρετική προσπάθεια θα βγει μόνος του σε τετ α τετ και θα πλασάρει για το 3-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς αφού ουσιαστικά αυτό το γκολ κλείδωνε τη νίκη και τον πολυπόθητο τίτλο.

Άλλη μια κούπα για τον αρχηγό Κωνσταντινίδη

Μεγάλη πορεία για την πρώτη του χρονιά στο River, o ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: