Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

RIVER SUPER LEAGUE 6X6 SASSUOLO : ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΟΥΤΣΑΙΝΤΕΡ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

 



SASSUOLO        -      PONTOS    6-4    (3-2)


Οριστικά εγκατέλειψε τον ρόλο του αουτσάιντερ, κύρια λόγω του κακού της ξεκινήματος και της βαθμολογικής της θέσης, η SASSUOLO. Νίκησε μετά την PRANVERA και τον PONTO, τον έτερο οδηγό της βαθμολογίας του πρωταθλήματος και συνγκαταλέγεται στις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο!
Όσο κι αν προσπάθησαν οι πόντιοι να τους περιορίσουν ,εκείνοι είχαν τον τρόπο να παίρνουν κεφάλι στο σκορ. Με πολυφωνία στο σκοράρισμα (Πετούσης 3, Λόλης 2, Σπυροπάλι 1, Μότσκα δυο δοκάρια), θαυμάσιους συνδυασμούς και άρρηκτη χημεία στις πάσες μεταξύ τους, αλλά και πολλές ασίστ "πάρε-βάλε" (Ο Σπιροπάλι έδωσε έτοιμα γκολ και δεν τελείωσε φάσεις ώστε να σιγουρέψει τα γκολ) , οι "πράσινοι" τελείωσαν άλλη μια ποδοσφαιρική παράσταση με τον καλύτερο τρόπο.
Βαθμολογικά είναι τώρα μια ανάσα μακριά από την δεύτερη θέση, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι με αυτές τις δυο νίκες επί των πρωτοπόρων έσπασαν το πλεονέκτημα στα πλέι οφ για τους αντιπάλους τους. Που σημαίνει ότι αν μείνουν βαθμολογικά κάτω από αυτούς, δεν θα έχουν δυο ήττες στην κανονική διάρκεια και σύμφωνα με τον φετινό κανονισμό θα ξεκινήσουν με 0-1 νίκες στα πλέι οφ και όχι με 0-2 (η πρόκριση είναι στις 3 νίκες)

Δεν υπάρχουν σχόλια: