Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

ΤΕΛΙΚΟΣ RIVER SUPER LEAGUE 6X6 ΜΕ ΨΥΧΗ 1000 ΛΕΟΝΤΩΝ Η SAN PEDRO ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ


SAN PEDRO-SASSOUOLO 7-4  (1-2)

Για μια ακόμη φορά δεύτερη στην συνέχεια, πρωταθλητές οι Αχαρνιώτες του Άγιου Πέτρου. Μετά από μια εντυπωσιακή ακόμη εμφάνιση κατά την διάρκεια των play off ,την καλύτερη της χρονιάς που την φύλαγε για τον τελικό, κατάφερε να σπάσει την παράδοση απέναντι στην SASSOUOLO και να νικήσει με 7-4 .
Και βέβαια αυτό το μέταλλο του πρωταθλητή γυάλιζε στα μάτια όλων των παικτών που θέλανε και αυτό το τρόπαιο!
Απέναντι τους μια πολύ δυνατή ομάδα με παίκτες πολύ ποιοτικούς, επιθέσεις φωτιά και επικίνδυνα σουτ από κάθε απόσταση. Η SASSOUOLO όμως είχε ένα σημαντικό ντεζαβαντάζ, κατέβηκε χωρίς αλλαγή και το ανελέητο πρέσσιγκ των πρωταθλητών τους έριξε στο καναβάτσο.
Ο δαιμόνιος Νταλάνι άνοιξε το σκορ γρήγορα στον τελικό για να το ανατρέψουν με δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο (Πετούσης και Σπιρομπάλι) οι πράσινοι..
Στην επανάληψη ο Μιχάλης Κόντης με ένα φανταστικό σουτ-βολέ έξω από την περιοχή άφησε άγαλμα τον τερματοφύλακα γράφοντας το 2-2. Λίγο αργότερα ο εξαιρετικός  Δουλγεράκης πήρε άλλη μια επίκαιρη θέση στην περιοχή και έδωσε το προβάδισμα στους μπλε (3-2) . Ο Σπιρομπάλι ισοφαρίζει για την SASSOUOLO και το ματς γίνεται νευρικό με δυο αποβολές μια για την κάθε ομάδα (Μπελέρης και Σταυρουλιδάκης) Στην ροή του παιχνιδιού ο Νταλάνι σκοράρει ένα όμορφο γκολ για το 4-3 με τους πράσινους να απαντούν αμέσως με τον Πετούση σε ένα εντυπωσιακό φάουλ στο παραθυράκι του Ζούγρου(4-4). Ο τελικός κρεμόταν σε μια λεπτή κλωστή κι εκεί ο Μουσά θα επιτύχει το πιο κρίσιμο γκολ στην καριέρα του κόβοντας τα πόδια των αντιπάλων του(5-4)
Ο επίλογος ανήκει στους πρωταθλητές που με δυο ακόμη γκολ (Ζούγρος Σ. και Νταλάνι) πανηγύρισαν τον τρίτο τους τίτλο στο River camp!
SAN PEDRO

SASSOUOLO

ο διαιτητής Χατζής ανάμεσα στους δυο αρχηγούς του παιχνιδιού

η αξία των ηττημένων δίνει άλλη επιβράβευση στον νικητή

συγχαρητήρια στους SASSOUOLO που έδειξαν χαρακτήρα

fair play και από τις δυο φιναλίστ

standing que (διάδρομος υποδοχής) από τους νικητές στους ηττημένους η πιο όμορφη στιγμή του τελικού 




Μουσά

Μιχάλης Κόντης, η σημαία της ομάδας

Μανώλης Δουλγεράκης

Κώστας Σταυρουλιδάκης

Αντώνης Κόντης

Γιάννης Διακάκης

Γιάννης Παπαπούλιος

Σπύρος Ζούγρος

Κώστας Νταλάνι με χατ τρικ ο mvp του τελικού

Μιχάλης Ζούγρος

σαμπάνια time

δέκα λέοντες με την κούπα

  

Δεν υπάρχουν σχόλια: