Κυριακή, 19 Ιουνίου 2016

ΟΙ ΓΥΠΑΕΤΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ! ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 5Χ5 ΤΗΣ ΕΠΟ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣΤα γυπαετόπουλα παρουσιάζονται μεταμορφωμένα αγωνιστικά στο γήπεδο μετά από μια αποδοτική προπονητικά χρονιά όπου έμαθαν να διαχειρίζονται και να μαθαίνουν από την ήττα ώστε να μπορούν να νικούν. Με υπομονή και επιμονή υπό τις οδηγίες του προπονητή τους Νάσου Παπαναστασίου, τους τελευταίους μήνες βρήκαν τα πατήματά τους και με ομαδικότητα πάθος και θέληση νικούν και κερδίζουν αυτοπεποίθηση.
 Η διοίκηση επιβραβεύει την προσπάθειά τους και δηλώνει συμμετοχή στα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΠΟ την χρονιά 2016-17 (προτζούνιορς-τζούνιορς-παμπαίδες-παίδες)
Να τονίσουμε ότι πέρα από το πρεστίζ και την εμπειρία να αγωνίζονται σε επίσημους αγώνες τα παιδιά μας θα έχουν την ευκαιρία μοριοδότησης 7-20% στις πανελλαδικές εξετάσεις αν στεφθούν πρωταθλητές δευτεραθλητές ή τριταθλητές σε οποιαδήποτε πανελλήνια διοργάνωση όπως αυτή της ΕΠΟ στην οποία θα συμμετάσχουμε. 
Να τονίσουμε ότι οι συνδρομές θα διατηρηθούν χαμηλά (από 15 ευρώ ) ενώ δωρεάν συμμετοχή θα έχουν οι άνεργες οικογένειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: