Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

THUNDERCATS, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΝΕΙΡΟ- ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ CARTOONS!!!













Χαμογελαστοί οι δυο αρχηγοί των THUNDERCATS, Πισιτέλης Μάνος (40) και Βαλαώρας Κώστας (33) , στο γραφείο του RIVER CAMP  λίγο μετά την πέμπτη σερί νίκη τους ,θα μας ανοίξουν τα χαρτιά τους για την ιστορία και το μέλλον της ομάδας τους.
Η ομάδα γεννήθηκε το 2010 με παίκτες  από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Ηρακλείου που κράτησαν την φιλία τους και θέλησαν να συναντώνται κάθε βδομάδα στο 8χ8.
Εκείνη τη χρονιά έφτασαν ημιτελικό και φέτος μετά από 4 χρόνια αποχής, αναγεννήθηκαν στο River.
Κράτησαν για 4 αγωνιστικές το 0 στην άμυνα , το οποίο το αποδίδουν στο γεγονός ότι όλοι οι παίκτες είναι αμυντικογενείς , αλλά και κύρια στον τερματοφύλακά τους πού είναι καταπληκτικός!
Ακόμη και ο πρώτος τους σκόρερ, Βαλαώρας Τόλης έπαιζε στόπερ αλλά φέτος αποτελεί την αιχμή του δόρατος στην επίθεση της ομάδας..
Μας είπαν ότι βρίσκουν άρτια οργανωμένο το πρωτάθλημά μας και αποκάλυψαν ότι ενώ αρχικά μαζεύτηκαν να παίξουν για το κέφι τους , τώρα βλέπουν την τετράδα ως βασικό τους στόχο.
Πρώτος σκόρερ στις κίτρινες κάρτες (2) είναι ο Μάρτας Λαέρτης που είναι μια χαρά παιδί αλλά τρελαίνεται μέσα στο χόρτο...












Στο παιχνίδι με τους ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ προηγήθηκαν 1-0 στην εκπνοή του ημιχρόνου και ζευγάρωσαν τα γκολ τους στο ξεκίνημα του δεύτερου , δέχτηκαν το 2-1 λίγο αργότερα αλλά απάντησαν άμεσα(3-1). Στηριζόμενοι στη καλή αμυντική τους λειτουργία κράτησαν τη νίκη παρά το 3-2 προς το τέλος του ματς. Συνεχίζουν χωρίς απώλεια βαθμών στον πρώτο όμιλο του 8χ8 ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: