Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΤΕΛΙΚΟΣ SUPER LEAGUE 8X8-ΟΙ ROHIBLANCOS ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ,H VECA SEGNIORA ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

ΤΕΛΙΚΟΣ RIVER SUPER LEAGUE 8X8

VECA SEGNIORA-ROHIBLANCOS 4-1 (3-0)

Με 0-2 από το 8' και μοναδικές χαμένες ευκαιρίες (δυο δοκάρια και πολλά τετ α τετ) οι ROHIBLANCOS δεν κατάφεραν να μπουν ποτέ στο παιχνίδι ,αφού ακόμη και μετά το 1-3 ,δέχθηκαν αμέσως τέταρτο γκολ! Αποτελεσματικοί και ψύχραιμοι οι νικητές, σήκωσαν την κούπα δίκαια!


ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Κατάμεστο το γήπεδο με περίπου 80 θεατές μοιρασμένους και για τους δυο φιναλιστ...
Ο MVP του αγώνα Νάτσι γράφει το 1-0 στο 5' ,με δυνατό συρτό φάουλ πολύ μακριά από την περιοχή και με ευθύνη του μέτριου σήμερα τερματοφύλακα των ROHIBLANCOS.
Στο 7' οι ROHIBLANCOS ζητάνε πέναλτι σε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή. Ο διαιτητής Σκουμπούτης ενώ φαίνεται να πηγαίνει προς το σημείο του πέναλτι δίνει τελικά άουτ.
Στο 8' ο Καλογέρης θα βρεθεί στην πλάτη του Μπαρκαγιάννη πλασάροντας σωστά και δίνοντας από τα αποδυτήρια, προβάδισμα δυο γκολ στην Μεγάλη Κυρία.
Από εκείνο το σημείο , οι κόκκινοι ανέβασαν απόδοση και είχαν οριζόντιο δοκάρι στην κεφαλιά του Νίκα στο 16' καθώς και κάθετο σε φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή στο 18'.
Στο 22' ο Σέχι αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του σε προσωπικό του ενέργεια πλάσαρε μόνος τον Μανούσο για το 3-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους συμπαίκτες του !
Η αφλογιστία των κόκκινων οδήγησε σε νεύρα και  έντονες διαμαρτυρίες με αποτέλεσμα μια κόκκινη κάρτα για κάθε ομάδα (δεύτερη κίτρινη για Καλογέρη και Αθανασέλο)
Πριν την εκπνοή του ημιχρόνου χάνεται μοναδική ευκαιρία για το 1-3 όταν σε κενό τέρμα το σουτ φεύγει ψηλά άουτ!
Το δεύτερο μέρος κύλισε με σαφή πρωτοβουλία των ROHIBLANCOS , τρεις κλασικές ευκαιρίες  (33'-36'-45') και το γκολ τελικά να έρσεται στο 46' με τον Θεοδώρη. Όμως οι ελπίδες διαψεύστηκαν άμεσα στο επόμενο λεπτό με σκόρερ τον Νίτα και την μπίλια να κάθεται οριστικά στο κόκκινο!
                                               CHAMPIONS
                                                FINALIST
                                              ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ
VECA SEGNIORA
 ΤΑΜΠΑΣ, ΝΑΤΣΙ, ΠΛΑΚΑΣ, ΚΑΡΙΛΟ, ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ, ΝΙΤΑ, ΣΕΧΙ, ΚΑΠΟΥΡΑΝΗΣ, ΚΑΡΙΜ
ROHIBLANCOS
ΜΑΝΟΥΣΟΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΘΑΝΑΣΕΛΟΣ, ΜΠΑΡΚΑΓΙΑΝΗΣ, ΛΑΚΟΥΜΕΝΤΑΣ, ΠΕΤΡΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΜΟΙΡΙΣΚΛΑΒΟΣ, ΚΟΝΤΗΣ, ΝΙΚΑΣ, ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ
ΔΙΑΤΗΤΗΣ ΣΚΟΥΜΠΟΥΤΗΣ  ΕΠΟΠΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ 
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ


 

 

 


Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΝΑΤΣΙ

 





Δεν υπάρχουν σχόλια: